Tekst laten schrijven op niveau B1. Wij herschrijven uw teksten in meer begrijpelijk Nederlands.


Tekst laten herschrijven naar B1-niveau: wanneer is dit nodig?

Maak alles zo simpel mogelijk, maar niet simpeler, zei Albert Einstein.

Gelukkig maken bedrijven, organisatie en de publieke sector steeds vaker werk van heldere communicatie. We hebben jaren ervaring met het herschrijven van (web-)teksten, brochures, formulieren, gebruiksaanwijzingen e.d. in meer begrijpelijk Nederlands.  hogere score op 'klantvriendelijkheid', tevens enorme (tijd)winst behaald.

Onze bovenstaande tekst is overigens geschreven op niveau C1.

Steeds meer instanties en bedrijven zien in dat het inschakelen van ons bureau een goede investering is in plaats van een kostenpost. Als uw lezers de inhoud van uw schriftelijke communicatie beter begrijpen, wordt er naast een

Het leesniveau nederlandse bevolking B1 begrijpelijk eenvoudig nederlands

Wij hervormen, zoals de meeste taalbureaus, uw teksten niet simpelweg naar B1-niveau. Wij maken van al uw teksten begrijpelijke teksten, zonder dat het op het taalgebruik van Jip, Janneke of Hugo de Jonge gaat lijken. Aan uw teksten werkt een club van ervaren taaldeskundigen, thuis in verschillende disciplines. Graag vertellen we wat we voor u kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.

 

duidelijke begrijpelijke taal B1 niveau tekst herschrijven doelgroep nderlands taalbureau
tekst herschrijven duidelijk schrijven eenvoudig nederlands tekstrevisie
Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer
Eenvoudig Nederlands B1 De werkwijze
Eenvoudig Nederlands B1 De tarieven

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

 

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

 

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie loopt u geen risico. We staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.

Logo Nederlands Taalbureau.