• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » SCHRIJVEN » Eenvoudig Nederlands (B1)

Tekst laten schrijven op niveau B1. Wij herschrijven uw teksten in meer begrijpelijk Nederlands.


Tekst laten herschrijven naar B1-niveau: wanneer is dit nodig?

 

 Het Europees Referentiekader voor de Talen (ERK) koppelt de taalvaardigheid aan zes beheersingsniveaus, oplopend van A1, A2 (basisgebruiker), naar B1, B2 (onafhankelijk gebruiker) tot C1, C2 (vaardig gebruiker). Ongeveer 95% van de Nederlandse bevolking begrijpt niveau B1. Vele teksten worden op taalniveau C1 geschreven. Weet dat 60% van alle lezers die teksten niet goed begrijpen kan. B1 is meer dan alleen eenvoudig Nederlands. Als wij uw tekst herschrijven, ligt de focus op het doel, de lezer en de structuur. Ook hoger opgeleiden lezen meestal liever teksten op B1-niveau, want een tekst in begrijpelijk Nederlands leest gewoon prettiger.

Onze bovenstaande tekst is overigens geschreven op niveau C1.

Het leesniveau nederlandse bevolking B1 begrijpelijk eenvoudig nederlands

Wij herschrijven alle soorten Nederlandstalige teksten naar niveau B1. We veranderen als ingewikkeld ervaren teksten in meer toegankelijke, begrijpelijke taal. Dit altijd op een wijze, dat de teksten niet overkomen als typische B1-teksten. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines en gebruiken we geavanceerde software. Zo behalen we de hoogst haalbare kwaliteit.

Wij herschrijven: webteksten (SEO-proof), zakelijke/informatieve teksten, commerciële/wervende teksten, creatieve teksten, instructieve teksten, juridische teksten, blogartikelen, nieuwsbrieven, persberichten en meer... We werken voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties.

 

duidelijke begrijpelijke taal B1 niveau tekst herschrijven doelgroep nderlands taalbureau
tekst herschrijven duidelijk schrijven eenvoudig nederlands tekstrevisie
Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer
Maak alles zo simpel mogelijk, maar niet simpeler, zei Albert Einstein.

Eenvoudig Nederlands B1 De werkwijze

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie loopt u geen risico. We staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.

Eenvoudig Nederlands B1 De tarieven