• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven

Tekst controleren op fouten, tekst met de juiste stijl en opbouw, tekst naar een hoger niveau tillen: ons team verzorgt voor u de taalcheck.

 

Iedereen beheerst in principe zijn moedertaal, maar iedereen maakt in de praktijk fouten. In het algemeen vormen fouten geen probleem voor het begrijpen van een tekst. Wel is het zo dat uw lezers zich storen aan taalfouten en dat werkt remmend op de leesbaarheid. Uw boodschap verliest aan zeggingskracht, als deze fouten bevat. Lezers twijfelen aan uw professionaliteit, als u niet de moeite hebt genomen om fouten uit uw tekst te (laten) halen. En helaas: een standaard spellingcontrole alleen is niet genoeg om een foutloze tekst te produceren. Iedereen die zijn eigen schrijfwerk serieus neemt, vindt het een goede zaak om de definitieve versie van de tekst te laten controleren en te laten verbeteren.

 

Wij werken voor particulieren, bedrijven, studenten, schrijvers, de publieke sector en non-profitorganisaties.

Wij corrigeren: manuscripten, zakelijke/informatieve teksten, commerciële/wervende teksten, creatieve teksten, instructieve teksten, juridische teksten, scripties, blogartikelen, nieuwsbrieven, persberichten en meer...

 

foutloze teksten taalcheck spelling grammatica interpunctie opbouw  stijl
tekstredactie tekst verbeteren kwaliteitsgarantie taalcheck
Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie loopt u geen risico. We staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.

Tekst nakijken op fouten De tarieven