• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » TAALCHECK

Teksten zonder fouten, goedlopende teksten met de juiste stijl en opbouw, teksten op uw website die correct zijn: ons team verzorgt voor u de taalcheck.

 


Een tekstcorrectie of taalcheck: wanneer en waarom is dit nodig?

Iedereen beheerst in principe zijn moedertaal, maar iedereen maakt in de praktijk fouten. In het algemeen vormen fouten geen probleem voor het begrijpen van een tekst. Wel is het zo dat uw lezers zich storen aan taalfouten en dat werkt remmend op de leesbaarheid. Uw boodschap verliest aan zeggingskracht, als deze fouten bevat. Lezers twijfelen aan uw professie, als u niet de moeite hebt genomen om fouten uit uw tekst te (laten) halen. En helaas: een standaard spellingcontrole alleen is niet genoeg om een foutloze tekst te produceren. Iedereen die zijn eigen schrijfwerk serieus neemt, vindt het een goede zaak om de definitieve versie van de tekst te laten controleren en te laten verbeteren.


Wij werken voor particulieren, bedrijven, studenten, schrijvers, de publieke sector en non-profitorganisaties.

Wij corrigeren: manuscripten, zakelijke/informatieve teksten, commerciële/wervende teksten, creatieve teksten, instructieve teksten, juridische teksten, scripties, blogartikelen, nieuwsbrieven, persberichten en meer...

 

tekst zonder fouten foutloze tekst taalcheck spelling grammatica interpunctie opbouw toonzetting consistentie
tekstredactie tekst verbeteren kwaliteitsgarantie taalcheck
Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer
Tekstredactie uit laten voeren door Nederlands Taalburau voor heldere, foutloze teksten.

Onze tarieven zijn zeer concurrerend en all-in. Laat u niet verleiden door schijnbaar lagere tarieven van onze concurrenten. Een taalcheck bij ons gaat veel verder dan de gebruikelijke tekstcorrectie. Uw tekst wordt bij ons op maar liefst 6 verschillende punten gecorrigeerd. 

Verder hanteren wij een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Bij ons geen extra administratiekosten, geen extra kosten bij spoed of annulering en geen extra kosten bij complexe, vakinhoudelijke teksten. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


Ons werk is maatwerk: stuur uw opdracht naar 

contact@nederlandstaalbureau.nl.

Ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Zeer concurrerende ALL-IN tarieven

Wij berekenen geen administratiekosten.

Prijsreductie mogelijk bij afname van een 'uitgeklede' taalcheck.

 

Voor complexe teksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

Bij spoed of annuleringen worden geen extra kosten berekend.

Gunstige projectprijzen mogelijk.

Gratis taaladvies en suggesties.

 

1. VRAAG INFORMATIE 

 

Vraag vrijblijvend informatie aan, over wat we voor u voor welk tarief kunnen doen.

Tevreden met ons voorstel? Geef ons dan uw tekst. Kies uit twee mogelijkheden.

Optie A: stuur uw teksten in Word (*1) naar:

contact@nederlandstaalbureau.nl.

Optie B: upload uw teksten in Word (*1) direct via onderstaande button.

Geheimhouding (*2) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

Hierin vindt u onder andere: 

 

- een duidelijke omschrijving van het project;

- de oplevertermijn(*3);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie (*4).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw tekst aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

Een voorbeeld van een gecorrigeerde tekst door Nederlands Taalbureau.

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

Via mail ontvangt u van ons:

 

1. De nieuwe, 'schone' tekst die u direct kunt gebruiken.

2. Een versie van de nieuwe tekst, waarin u alle door ons aangebrachte wijzigingen kunt zien.

3. Gratis advies.

 


*1   Wij willen graag tekstbestanden in Word (doc of docx) aangeleverd krijgen. U kunt onze aangepaste Word-versie direct gebruiken. Bij een PDF- of ander bestand, kan alleen aangeven worden wat er veranderd moet worden. Vervolgens moet u zelf de wijzigingen doorvoeren in uw eigen bestand. Daar dit voor u omslachtig is en extra tijd vergt, kiezen wij voor tekstbestanden in Word.

Bij grote opdrachten of projecten verspreid over een langere periode, kunnen de werkzaamheden in meerdere onderdelen opgesplitst worden.

*2   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden wij zo wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*3   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. Informeer naar de mogelijkheden.

*4   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.