• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven

Tekst controleren op spelling en grammatica? Tekst naar een hoger niveau tillen? Iedere scriptie, ieder verslag en ieder werkstuk 100% foutloos!

Het zou wel heel zuur zijn dat net voor de eindstreep het gemaakte werk wordt afgekeurd op taalfouten. Laat ervaren taaldeskundigen ervoor zorgen dat de scriptie, het werkstuk, het (stage)verslag, de portfolio of het onderzoeksvoorstel gegarandeerd foutloos wordt ingeleverd. Wij nemen het werk niet als ghostwriter van je over, maar tillen het werk naar een hoger niveau. Laat professionals helpen om te slagen; het verdient zichzelf terug!

scriptie laten nakijken

 VRAAG NU AAN: HET TAALCHECK-VOORDEELPAKKET VOOR STUDENTEN 

Een professionele tekstcorrectie hoeft niet duur te zijn. Sinds 2019 is de vrijstelling van btw voor studenten helaas voor onze dienst afgeschaft. Maar niet getreurd: we brengen studenten nog altijd GEEN btw in rekening. Dit nemen wij voor onze rekening.

Naast dit voordeel, bieden we voor het lage tarief van een tekstcorrectie, nu een volledige taalcheck aan met vele extra's. 


tekstcorrectie foutloze tekst spelling grammatica

We werken met een vast contactpersoon, zodat er snel geschakeld kan worden. We leveren een nieuwe, 'schone' versie, die direct gebruikt mag worden plus een gratis correctierapport, waarin precies te zien is welke wijzigingen we hebben aangebracht. Ook leveren we een gratis plagiaatscan.

tekstcorrectie foutloze tekst spelling grammatica

scriptie laten nakijken plagiaat

NEEM CONTACT OP OF VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

* verplicht veld