• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » TAALCHECK WEBTEKSTEN

Een foutloze website; een website zonder storende fouten in spelling, grammatica, interpunctie, opbouw en stijl: ons team zorgt ervoor.

 


Uw website laten nakijken op fouten? Waarom is dit zo belangrijk?

Uw website is uw visitekaartje. U wilt dat de juiste mensen op uw site belanden; u wilt de aandacht van uw bezoekers vast blijven houden. Correct schrijven van webteksten is een vak op zich. Niet alleen is het van belang dat uw tekst foutloos is en taalkundig klopt. Belangrijk is tevens dat uw site een goede opbouw kent en daardoor helder en prettig leesbaar is. Een lezer beslist meestal binnen een luttele 10 seconden of hij uw site de moeite waard vindt. De structuur van uw site moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook scanbaar zijn. Uw lezers moeten snel naar de voor hen relevante informatie worden geleid. Een investering in een taalcheck voor uw webteksten verdient zichzelf terug!

 


Wij verbeteren alle soorten Nederlandstalige webteksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

teksten website foutloos taalcheck juiste opbouw afstemming op doelgroep seo seo-proof
taalcheck webteksten website verbeterde webtekst foutloze trefzekere teksten
taalcheck nederlands taalbureau spellingwijzer spelling
nederlands taalbureau tekstcorrectie taalcheck foutloze teksten laten nakijken

Onze tarieven zijn zeer concurrerend en all-in. Laat u niet verleiden door schijnbaar lagere tarieven van onze concurrenten. Een taalcheck bij ons gaat veel verder dan de gebruikelijke tekstcorrectie. Uw tekst wordt bij ons op maar liefst 6 verschillende punten gecorrigeerd. 

Verder hanteren wij een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Bij ons geen extra administratiekosten, geen extra kosten bij spoed of annulering en geen extra kosten bij complexe, vakinhoudelijke teksten. Zo heeft u vooraf duidelijkheid en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


Ons werk is maatwerk: stuur uw opdracht naar 

contact@nederlandstaalbureau.nl.

Ontvang op werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Zeer concurrerende ALL-IN tarieven

Wij berekenen geen administratiekosten.

Prijsreductie mogelijk bij afname 'uitgeklede' taalcheck webtekst.

 

Voor complexe teksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

Bij spoed of annuleringen worden geen extra kosten berekend.

Gunstige projectprijzen mogelijk.

Gratis scan van de site (K.I.S.S.-principe, mobiel/desktop, ...)

 

Nederlands Taalbureau tekst corrigeren tekstcorrectie

1. LEVER UW WEBTEKSTEN AAN

 

Vraag vrijblijvend informatie aan, over wat we voor u voor welk tarief kunnen doen.

Tevreden met ons voorstel?

Optie A: stuur ons simpelweg de links van de door ons te bewerken pagina's (*1) naar 

 contact@nederlandstaalbureau.nl,

of gebruik ons contactformulier.

Optie B: laat ons rechtstreeks in uw (Wordpress) werken (*2).

Optie C: stuur uw webteksten in Word (*3) naar

contact@nederlandstaalbureau.nl,

of upload uw teksten direct via onderstaande button

 

Geheimhouding (*4) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

 

Hierin vindt u onder andere: 

 

- een duidelijke omschrijving van het project; 

- de oplevertermijn(*5);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie(*6).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw webteksten/website aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

Hebben we niet direct in uw Wordpress-website gewerkt, dan ontvangt u van ons via mail:

 

1. De nieuwe 'schone' webteksten met nieuwe opmaak, die u direct kunt gebruiken.

2. Een versie van de nieuwe webteksten, waarin u alle door ons aangebrachte wijzigingen kunt zien.

3. Gratis advies.

 


*1   U kunt ons de links sturen van alle afzonderlijke pagina's die door ons bewerkt moeten worden. U kunt er ook voor kiezen om ons de link van uw bestemmingspagina/homepage te geven, samen met de namen van de andere pagina's op uw site waarmee wij aan de slag moeten.

*2   Wij kunnen ook rechtstreeks uw teksten in Wordpress verbeteren. Een voordeel is dat u direct de verbeterde/geoptimaliseerde tekst ziet. Een nadeel is dat u niet direct kunt zien welke aanpassingen er zijn gedaan. Hoe u ons (als redacteur/editor) kunt laten inloggen op uw site, leest u hier: https://websitesmaken.com/wordpress-inloggen/#Inloggen_in_WordPress. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk uw wachtwoord aan te passen.

*3   Wij willen graag tekstbestanden in Word (doc of docx) aangeleverd krijgen. U kunt onze aangepaste Word-versie direct gebruiken. Bij een PDF- of ander bestand, kan alleen aangeven worden wat er veranderd moet worden. Vervolgens moet u zelf de wijzigingen doorvoeren in uw eigen bestand. Daar dit voor u omslachtig is en extra tijd vergt, kiezen wij voor tekstbestanden in Word.

Bij grote opdrachten of projecten verspreid over een langere periode, kunnen de werkzaamheden in meerdere onderdelen opgesplitst worden.

*4   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden wij zo wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*5   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw webtekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. Informeer naar de mogelijkheden.

*6   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs. 


Logo Nederlands Taalbureau.