• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven

Foutloze teksten op de website; een site zonder fouten in spelling, grammatica, interpunctie, opbouw en stijl: ons team zorgt ervoor.

 


Uw website laten nakijken op fouten? Waarom is dit zo belangrijk?

Uw website is uw visitekaartje. U wilt dat de juiste mensen op uw site belanden; u wilt de aandacht van uw bezoekers vast blijven houden. Correct schrijven van webteksten is een vak op zich. Niet alleen is het van belang dat uw tekst foutloos is en taalkundig klopt. Belangrijk is tevens dat uw site een goede opbouw kent en daardoor helder en prettig leesbaar is. Een lezer beslist meestal binnen een luttele 10 seconden of hij uw site de moeite waard vindt. De structuur van uw site moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook scanbaar zijn. Uw lezers moeten snel naar de voor hen relevante informatie worden geleid. Een investering in een taalcheck voor uw webteksten verdient zichzelf terug!

 


Wij verbeteren alle soorten Nederlandstalige webteksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

teksten website foutloos taalcheck juiste opbouw afstemming op doelgroep seo seo-proof
taalcheck webteksten website verbeterde webtekst foutloze trefzekere teksten
Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer
nederlands taalbureau tekstcorrectie taalcheck foutloze teksten laten nakijken

Webtekst nakijken op fouten De werkwijze

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie loopt u geen risico. We staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.

Webtekst nakijken op fouten De tarieven

Logo Nederlands Taalbureau.