• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » WEBTEKSTEN » Correctie & opmaak webteksten

Correctie & opmaak webteksten: uw webtekst controleren en corrigeren op spelling, grammatica, interpunctie, consistentie en opmaak.

Uw website is uw visitekaartje. U wilt dat de juiste mensen op uw site belanden; u wilt de aandacht van uw bezoekers vast blijven houden. Correct schrijven van webteksten is een vak op zich. Niet alleen is het van belang dat uw tekst foutloos is en taalkundig klopt. Belangrijk is tevens dat uw site een goede opbouw kent en daardoor helder en prettig leesbaar is. Een lezer beslist meestal binnen een luttele 10 seconden of hij uw site de moeite waard vindt. De structuur van uw site moet niet alleen aantrekkelijk, maar tevens scanbaar zijn. Uw lezers moeten snel naar de voor hen relevante informatie worden geleid. 

 Met een juist vormgegeven tekst maakt u een goede indruk, blijven mensen langer op uw site én krijg u meer links. Investeren in onze ervaren taaldeskundigen verdient zichzelf terug.

 


Wij controleren en corrigeren uw webtekst op:

- spelling;

- grammatica;

- interpuntie;

- consistentie;

- opmaak.

 

- We respecteren uw webtekst; de inhoud blijft onaangetast.

- We controleren of bij uw tekst gebruik is gemaakt van beproefde manieren voor een betere opmaak, zoals 'K.I.S.S.' of de 'omgekeerde piramide'.

- We controleren of uw site geschikt en goed leesbaar is op zowel desktop als mobiel.

- We berekenen geen administratiekosten.

 

U loopt bij ons geen risico: onze dienst is altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Wij vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; wij garanderen deze ook.

Mocht ons eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan wij opnieuw voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

 

We werken volgens het 'vierogenprincipe' aan de taalcheck en opmaak van uw webtekst. Zo kijken meerdere paren ogen met een frisse en taalkundige blik naar uw werk. Hierin zijn wij uniek.

 

We werken niet op gevoel, maar corrigeren uw webtekst systematisch volgens het RED-model van Wim Daniëls. We werken daarbij met de nieuwste versie van de Spellingwijzer Onze Taal.

 

We werken in een afgeschermde omgeving en behandelen uw persoonsgegevens en webtekst immer vertrouwelijk. Geheimhouding is vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

 

Sorry voor de lange tekst. Ik had geen tijd om een korte tekst te schrijven. Tekst en afbeelding Nederlands Taalbureau.

Wij staan voor heldere communicatie. Daarbij horen ook een helder tarief en een duidelijke offerte.

Wij hanteren een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Onze tarieven zijn all-in. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


€ 236,- Voor een kleine website t/m 5 pagina’s (met een maximum van 500 woorden per pagina).

 

€ 395,- Voor een middelgrote website t/m 10 pagina’s (met een maximum van 500 woorden per pagina).

 

Voor een grote website van 10+ pagina's geldt een meerprijs van slechts € 36,- voor elke extra webpagina (met een maximum van 500 woorden per pagina).

 

Al onze tarieven zijn all-in.

 

Voor complexe webteksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

 

Wij berekenen geen administratiekosten.

 

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

 

Bij terugkerende opdrachten hanteren wij speciale, gunstige projectprijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook spoedopdrachten zijn mogelijk. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wij verbeteren alle soorten Nederlandstalige webteksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Afbeelding Nederlands Taalbureau van laptop.

1. LEVER UW WEBTEKSTEN AAN

 

Geef aan dat u onze dienst 'correctie & opmaak webteksten' wenst. Kies daarna uit drie mogelijkheden.

Optie A: stuur de links van uw door ons te bewerken pagina's(*1) naar 

 contact@nederlandstaalbureau.nl

of via ons contactformulier.

Optie B: laat ons rechtstreeks in uw (Wordpress) werken(*2).

Optie C: stuur uw webteksten in Word(*3) naar

contact@nederlandstaalbureau.nl 

of upload uw teksten direct via onderstaande button (contactformulier). 

 

Geheimhouding(*4) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

 

Hierin vindt u onder andere: 

 

- een duidelijke omschrijving van het project; 

- de oplevertermijn(*5);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie(*6).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw webteksten/website aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

Hebben we niet direct in uw Wordpress-website gewerkt, dan ontvangt u van ons via mail:

 

1. De nieuwe 'schone' webteksten met nieuwe opmaak, die u direct kunt gebruiken.

2. Een versie van de nieuwe webteksten, waarin u alle door ons aangebrachte wijzigingen kunt zien.

3. Gratis advies.

 


*1   U kunt ons de links sturen van alle afzonderlijke pagina's die door ons bewerkt moeten worden. U kunt er ook voor kiezen om ons de link van uw bestemmingspagina/homepage te geven, samen met de namen van de andere pagina's op uw site waarmee wij aan de slag moeten.

*2   Wij kunnen ook rechtstreeks uw teksten in Wordpress verbeteren. Een voordeel is dat u direct de verbeterde/geoptimaliseerde tekst ziet. Een nadeel is dat u niet direct kunt zien welke aanpassingen er zijn gedaan. Hoe u ons (als redacteur/editor) kunt laten inloggen op uw site, leest u hier: https://websitesmaken.com/wordpress-inloggen/#Inloggen_in_WordPress. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk uw wachtwoord aan te passen.

*3   Wij willen graag tekstbestanden in Word (doc of docx) aangeleverd krijgen. U kunt onze aangepaste Word-versie direct gebruiken. Bij een PDF- of ander bestand, kan alleen aangeven worden wat er veranderd moet worden. Vervolgens moet u zelf de wijzigingen doorvoeren in uw eigen bestand. Daar dit voor u omslachtig is en extra tijd vergt, kiezen wij voor tekstbestanden in Word.

Bij grote opdrachten of projecten verspreid over een langere periode, kunnen de werkzaamheden in meerdere onderdelen opgesplitst worden.

*4   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden wij zo wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*5   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw webtekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

*6   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs. Bij minder werk dan verwacht, betaalt u minder dan het afgesproken bedrag.


Bij onze dienst 'correctie & opmaak webteksten' zorgen we ervoor dat uw webtekst foutloos geschreven is in de juiste stijl. Wilt u alleen een taalcheck voor u webtekst, kies dan voor onze goedkopere dienst 'tekstcorrectie webteksten'.

Uw website moet natuurlijk goed gevonden worden en de juiste mensen trekken. Kies voor onze dienst 'zoekwoordenonderzoek & SEO'. Wij helpen u graag hierbij.

In alle gevallen tillen we uw webtekst naar een hoger niveau, waarbij uw verhaal/uw boodschap intact blijft.

 

Logo Nederlands Taalbureau.