• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » WEBTEKSTEN » Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO): met SEO-teksten hoger in Google op zoekwoorden die van belang zijn. Zo genereert u meer bezoekers op uw website.

Uw website beter vindbaar in zoekmachines? Webdesigners hebben niet altijd oog voor het juiste taalgebruik voor een goed vindbare website. Wilt u hoger scoren bij Google? Wilt u meer rendement met uw website? Hier komt veel bij kijken. Middels zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization*) en het creëren van backlinks en landingspagina's wordt uw website beter geïndexeerd door bijvoorbeeld Google of Bing en scoort u hoger in de zoekresultaten. Middels een zoekwoordenonderzoek ** vinden we de woorden waarop uw website rankt en welke woorden aan te raden zijn bij optimale SEO-teksten.

Gecertificeerde (SEO-)tekstschrijvers beschikken over de kennis waar een zoekmachinevriendelijke webtekst aan moet voldoen. Ons werk is het beter vindbaar maken van websites. Investeren in onze ervaren deskundigen verdient zichzelf terug.

 


zie ons blog 'Hoger komen in Google'.

** zie onze dienst 'zoekwoordenonderzoek' en ons blog 'Het belang van een zoekwoordenonderzoek'.


- Wij verwerken de juiste zoekwoorden strategisch in uw tekst en behouden uw boodschap. Zo herkent men uw tekst niet als een 'SEO-tekst', terwijl u wel hoger scoort bij zoekmachines als Google en Bing. 

- We kunnen, indien door u gewenst, rechtstreeks in uw website werken.

 

U loopt bij ons geen risico: onze dienst is altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Wij vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; wij garanderen deze ook.

Mocht ons eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan wij opnieuw voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

We werken met een tweetal gecertificeerde SEO-schrijvers. Hierin zijn wij uniek.

 

- We geven u, indien nodig, tevens gratis advies.

- Wij berekenen geen administratiekosten.

 

We werken in een afgeschermde omgeving en behandelen uw persoonsgegevens en webtekst immer vertrouwelijk. Geheimhouding is vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

 

Afbeelding Nederlands Taalbureau met toetsenbord en tekst 'wie niet weg is, is gezien.'

Wij staan voor heldere communicatie. Daarbij horen ook een helder tarief en een duidelijke offerte.

Wij hanteren een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Onze tarieven zijn all-in. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


€85,- Voor artikel +/- 500 woorden. (Ideaal voor nieuwe content of landingspagina op uw website).

€160,- Voor 2 artikelen.

€295,- Voor 4 artikelen.

 

Onze tarieven zijn all-in. 

 

Blijf uw content aanvullen en stijg aanzienlijk in zoekmachines.

 

Voor complexe webteksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

Wij berekenen geen administratiekosten.

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

 

Bij terugkerende opdrachten hanteren wij speciale, gunstige projectprijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook spoedopdrachten zijn mogelijk. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wij optimaliseren alle soorten Nederlandstalige teksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Afbeelding Nederlands Taalbureau met aantal kliks op en positie in zoekmachines.

1. LEVER UW WEBTEKSTEN AAN

 

Geef aan dat u onze dienst 'zoekmachineoptimalistie (SEO)' wenst. Kies daarna uit twee mogelijkheden.

Optie A: stuur de links van uw webpagina's(*1) naar 

contact@nederlandstaalbureau.nl

of via ons contactformulier.

Optie B: laat ons rechtstreeks in uw (Wordpress-)website werken(*2).

 

Geheimhouding(*3) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

 

Hierin vindt u onder andere:

 

- een duidelijke omschrijving van het project; 

- de oplevertermijn(*4);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie(*5).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw webteksten/website aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

Als we niet direct in uw site hebben gewerkt, ontvangt u van ons via mail: 

 

- de nieuwe SEO-teksten;

- gratis advies, indien nodig.

 


*1   U kunt ons de links sturen van alle afzonderlijke pagina's die door ons bewerkt moeten worden. U kunt er ook voor kiezen om ons de link van uw bestemmingspagina/homepage te geven, samen met de namen van de andere pagina's op uw site waarmee wij aan de slag moeten.

*2   Wij kunnen ook rechtstreeks uw teksten in Wordpress verbeteren. Een voordeel is dat u direct de verbeterde/geoptimaliseerde tekst ziet. Een nadeel is dat u niet direct kunt zien welke aanpassingen er zijn gedaan. Hoe u ons (als redacteur/editor) kunt laten inloggen op uw site, leest u hier: https://websitesmaken.com/wordpress-inloggen/#Inloggen_in_WordPress. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk uw wachtwoord aan te passen.

*3   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden zo wij wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*4   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw webtekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

*5   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs. Bij minder werk dan verwacht, betaalt u minder dan het afgesproken bedrag.

 


Bij onze dienst 'zoekmachineoptimalisatie (SEO)' zorgen we ervoor dat uw website goed gevonden wordt en de juiste mensen trekt.

Wilt u de juiste zoekwoorden vinden voor goede SEO-teksten, kies dan voor onze dienst 'zoekwoordenonderzoek'.

Wilt u alleen een taalcheck voor u webtekst, kies dan voor onze dienst 'tekstcorrectie webteksten'. Wilt u dat uw webtekst foutloos geschreven is in de juiste stijl, kies dan voor onze dienst 'correctie & opmaak'.

 

Logo Nederlands Taalbureau.