• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven

Teksten laten nakijken op fouten, teksten laten schrijven, teksten laten vertalen of webteksten zo laten schrijven dat u goed gevonden wordt op Google: ons bureau heeft alles onder één dak.

 

 EEN CLUB ERVAREN TAALDESKUNDIGEN

Wij werken volgens het 'vierogenprincipe', zodat er altijd meerdere mensen met frisse en neutrale blik naar uw tekst kijken. Ons team bestaat uit mensen die beroepsmatig dagelijks bezig zijn met taal. Wij zijn een club ervaren taalkundigen, thuis in vele disciplines. Zo vindt u bij ons alles onder één dak: tekstcorrectie, tekstredactie, herschrijven en vertalen van al uw (web)teksten.

 

EEN AANTAL EXTRA'S

Wij werken met zeer concurrerende tarieven. Al onze tarieven zijn all-in.

Voor complexe teksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

Wij berekenen geen administratiekosten.

Bij spoed of annuleringen worden geen extra kosten berekend.

Uw teksten kunnen 24/7 worden aangeleverd.

 

KWALITEITSGARANTIE ALTIJD INCLUSIEF

U loopt bij ons geen risico: onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Wij vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; wij garanderen deze ook.

Mocht ons eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan wij opnieuw voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

zie ook onze 'algemene voorwaarden'

 

Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer

EEN SYSTEMATISCHE AANPAK

Ons team werkt niet op gevoel, maar corrigeert, redigeert en herschrijft teksten systematisch volgens het RED-model van Wim Daniëls*. Om geen fouten of onvolkomenheden aan onze aandacht te laten ontsnappen, hanteren wij dit model. Zo kunnen wij een tekst foutloos afleveren en een kwaliteitswaarborg geven.

* zie onze blog: 'Tekst laten nakijken' 

AL UW WERK VEILIG IN ONZE HANDEN

Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden zo wezenlijk, dat u onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

zie ook onze 'algemene voorwaarden'

EEN 100% PAPIERVRIJ BEDRIJF

Graag dragen wij een steentje bij aan het beschermen van het milieu. Dit doen wij onder andere door volledig papierloos te werken. Hierin gaan wij ver. Bij ons wordt niets uitgeprint, maar wordt alles in een goed beveiligde omgeving digitaal opgeslagen en verwerkt. Zelfs voor notities of to-do-lijsten wordt bij ons geen papier meer gebruikt. 


Nederlands Taalbureau werkt samen met Van Dale Vertalingen.
Nederlands Taalbureau is lid van Genootschap Onze Taal.

- Wij werken samen met Van Dale Vertaalbureau.

 

- Wij zijn lid van 'Genootschap Onze Taal'.

 

- We spreken naast Nederlands, tevens Engels en Duits.

 

- Wij werken met gecertificeerde SEO-schrijvers en professionele webdesigners.

 

De teamleden van Nederlands Taalbureau spreken naast Nederlands ook Engels en Duits.
Gecertificeerde SEO-schrijvers Nederlands Taalbureau hoger ranken in google