Rating Nederlands Taalbureau is vijf sterren.

Al jaren zijn wij het goedkoopste professionele taalbureau van Nederland. Vindt u onze dienst bij een andere professionele speler voor een lager tarief, dan betalen wij het verschil.

Nederlands Taalbureau is het goedkoopste, professionele taalbureau van Nederland.

 EEN CLUB ERVAREN TAALDESKUNDIGEN

We zijn trots om te werken voor het bedrijf dat de Global Business Award 2023 binnen heeft gesleept voor Best Professional Language Agency 2023.

Deze professionaliteit zit in het volgende. Ons team werkt niet op gevoel, maar corrigeert, redigeert en herschrijft teksten systematisch. We combineren het werken met de nieuwste software met ambachtelijk vakmanschap. Door de inzet van geavanceerde software zijn we thans de goedkoopste in onze branche!

We werken volgens het 'vierogenprincipe', zodat er altijd meerdere mensen met frisse en neutrale blik naar uw tekst kijken.

Ons team bestaat uit mensen die beroepsmatig dagelijks bezig zijn met taal. We zijn een club ervaren taalkundigen, thuis in vele disciplines. Zo vindt u bij ons alles onder één dak: tekstcorrectie, tekstredactie, herschrijven en vertalen van al uw (web)teksten.

EEN AANTAL EXTRA'S

We zijn vele malen goedkoper dan onze serieuze concurrenten. Al onze tarieven zijn all-in. Wij zijn vrijgesteld van btw. 

Voor complexe teksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

Wij berekenen geen administratiekosten.

Bij spoed of annuleringen worden geen extra kosten berekend.

Uw teksten kunnen 24/7 worden aangeleverd.

U loopt bij ons geen risico: onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. We vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; we garanderen deze ook.

Mocht ons eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.

AL UW WERK VEILIG IN ONZE HANDEN

 

Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden zo wezenlijk, dat u onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

Zie ook onze 'algemene voorwaarden'.