• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven

Tekst laten herschrijven, inkorten of naar een hoger niveau tillen: door tekstrevisie verbeteren wij al uw teksten.


Tekst laten herschrijven of inkorten: wanneer en waarom is dit nodig?

Als u een stap verder wilt gaan dan onze 'taalcheck', dan kiest u voor het compleet laten herschrijven van uw tekst. Herschrijven, ofwel tekstrevisie, is de meest intensieve vorm van tekstredactie. We kijken, naast correct taalgebruik, nu tevens naar de regels omtrent eenheid en doelgroep.

Soms is een tekst samengesteld uit teksten van verschillende personen; soms is een tekst gebrekkig vertaald. Soms is het noodzakelijk een tekst in te korten. Bij bijvoorbeeld lezers die veel gebruik maken van sociale media of jong zijn, doen korte teksten het over het algemeen beter. Wij herschrijven uw tekst, met uiteraard behoud van uw boodschap.

 


Wij herschrijven alle soorten Nederlandstalige teksten en werken voor particulieren, bedrijven, schrijvers, studenten, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

Wij herschrijven: webteksten (ook SEO-proof), zakelijke/informatieve teksten, commerciële/wervende teksten, creatieve teksten, instructieve teksten, blogartikelen, nieuwsbrieven, persberichten en meer...

 

tekst herschrijven duidelijk schrijven eenvoudig nederlands tekstrevisie
nederlands taalbureau tekst herschrijven
Nederlands Taalbureau tekstcorrectie en meer
De kunst van het schrijven is steeds zoveel te schrappen dat duidelijk wordt wat bedoeld is.

Tekst herschrijven De werkzijze

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie loopt u geen risico. We staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.

Tekst herschrijven De tarieven