• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » SEO & ZO » Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek: het uitvoeren van een professioneel, gedegen zoekwoordenonderzoek om uw website beter vindbaar te maken en meer bezoekers te trekken.


Beter geïndexeerd worden door Google? Uw website goed vindbaar? Wij zorgen ervoor. 

 

U wilt natuurlijk dat uw website goed gevonden wordt op internet. Webdesigners hebben niet altijd oog voor het juiste taalgebruik voor een goed vindbare website. Wilt u hoger 'ranken' bij zoekmachines, dan komt daar veel bij kijken. Middels zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization*) en het creëren van 'backlinks' wordt uw website beter geïndexeerd door bijvoorbeeld Google of Bing en scoort u hoger in de zoekresultaten. Een zoekwoordenonderzoek** helpt om uw website goed vindbaar te maken.

In een zoekwoordenonderzoek worden met behulp van hulpmiddelen alle belangrijke categorieën en onderwerpen op uw website gecheckt, waarbij wordt bekeken wat de juiste zoektermen zijn om te gebruiken. Deze lijst wordt vervolgens gebruikt om de content op uw website te optimaliseren. Investeren in onze ervaren deskundigen verdient zichzelf terug.

 

zie ons blog 'Hoger komen in Google'.

** zie ons blog 'Het belang van een zoekwoordenonderzoek'.


Er worden vele zogenaamde gratis zoekwoordenonderzoeken aangeboden. Wij kunnen u garanderen dat dergelijke gratis onderzoeken beneden peil en daardoor tamelijk waardeloos zijn. Een gedegen zoekwoordenonderzoek kost veel tijd en is niet te automatiseren. Een kwalitatief goed onderzoek kan daarom nooit gratis worden aangeboden.

Wij voeren voor u een zoekwoordenonderzoek uit voor een volledige website of onderdelen daarvan. We kijken vanuit het oogpunt van zoekmachines, vanuit het oogpunt van de potentiële bezoeker/klant en vanuit oogpunt van de concurrentie. De uitkomsten kunnen vervolgens worden gebruikt om uw webteksten te verbeteren voor een betere vindbaarheid bij zoekmachines. We maken altijd een nulmeting en bekijken op welke positie uw website nu staat. Zodoende kunnen we na ons werk eenvoudig nagaan of uw site in 'ranking' is gestegen. Indien niet, dan gaan we voor u nog meer teksten (her)schrijven. Ons doel is altijd om iedere website in 'ranking' te laten stijgen.

 

seo teksten gratis advies beter ranken in zoekmachines
SEO gecertificeerde schrijvers Nederlands Taalbureau.
Nederlands Taalbureau gevonden worden op google

Wij staan voor heldere communicatie. Daarbij horen ook een helder tarief en een duidelijke offerte.

Wij hanteren een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Onze tarieven zijn all-in. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


€ 70,- Voor 1 pagina.

€ 225,- Tot en met 5 pagina’s (en bespaar € 125,-).

€ 380,- Tot en met 10 pagina’s.

Al onze tarieven zijn all-in.

Voor complexe webteksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

Bij spoed of annuleringen worden geen extra kosten berekend.

Gunstige projectprijzen mogelijk.

Wij voeren zoekwoordenonderzoeken uit voor alle soorten Nederlandstalige webteksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Afbeelding Nederlands Taalbureau met computertaal.

1. LEVER UW WEBTEKSTEN AAN

 

Geef aan dat u onze dienst 'zoekwoordenonderzoek' wenst. Kies daarna uit twee mogelijkheden.

Optie A: stuur de links van uw webpagina's (*1) naar

   contact@nederlandstaalbureau.nl,

of gebruik ons contactformulier.

Optie B: laat ons rechtstreeks in uw (Wordpress-)website werken (*2).

 

Geheimhouding (*3) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

 

Hierin vindt u onder andere: 

 

- een duidelijke omschrijving van het project; 

- de oplevertermijn(*4);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie(*5).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw webteksten/website aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

U ontvangt van ons via mail: 

 

- de resultaten van ons zoekwoordenonderzoek;

- gratis advies, indien nodig.

 


*1   U kunt ons de links sturen van alle afzonderlijke pagina's die door ons bewerkt moeten worden. U kunt er ook voor kiezen om ons de link van uw bestemmingspagina/homepage te geven, samen met de namen van de andere pagina's op uw site waarmee wij aan de slag moeten.

*2   Wij kunnen ook rechtstreeks uw teksten in Wordpress verbeteren. Een voordeel is dat u direct de verbeterde/geoptimaliseerde tekst ziet. Een nadeel is dat u niet direct kunt zien welke aanpassingen er zijn gedaan. Hoe u ons (als redacteur/editor) kunt laten inloggen op uw site, leest u hier: https://websitesmaken.com/wordpress-inloggen/#Inloggen_in_WordPress. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk uw wachtwoord aan te passen.

*3   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden wij zo wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*4   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met het zoekwoordenonderzoek. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. Informeer naar de mogelijkheden.

*5   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct het eindproduct van het zoekwoordenonderzoek inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.