De website succesvoller maken?

 Hoger komen in Google?

 Door een gedegen, professioneel zoekwoordenonderzoek helpen wij u daarbij. 


Beter geïndexeerd worden door Google? Uw website goed vindbaar? Wij zorgen ervoor.
Onze gecertificeerde (SEO-)tekstschrijvers beschikken over de kennis waar een zoekmachinevriendelijke, foutloze en fijn leesbare webtekst aan moet voldoen. Wij hebben de juiste hulpmiddelen om een gedegen zoekwoordenonderzoek uit te voeren.

Nederlands Taalbureau gevonden worden op google

U wilt natuurlijk dat uw website goed gevonden wordt op internet. Webdesigners hebben niet altijd oog voor het juiste taalgebruik voor een goed vindbare website.

Wilt u hoger 'ranken' bij zoekmachines, dan komt daar veel bij kijken. Middels zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization*) en het creëren van 'backlinks' wordt uw website beter geïndexeerd door bijvoorbeeld Google of Bing en scoort u hoger in de zoekresultaten. Een zoekwoordenonderzoek** helpt om uw website goed vindbaar te maken.

In een zoekwoordenonderzoek worden met behulp van hulpmiddelen alle belangrijke categorieën en onderwerpen op uw website gecheckt, waarbij wordt bekeken wat de juiste zoektermen zijn om te gebruiken. Deze lijst wordt vervolgens gebruikt om de content op uw website te optimaliseren. Investeren in onze ervaren deskundigen verdient zichzelf terug.


Er worden vele zogenaamde gratis zoekwoordenonderzoeken aangeboden. Wij kunnen u garanderen dat dergelijke gratis onderzoeken beneden peil en daardoor tamelijk waardeloos zijn. Een gedegen zoekwoordenonderzoek kost veel tijd en is niet te automatiseren. Een kwalitatief goed onderzoek kan daarom nooit gratis worden aangeboden.

Wij voeren voor u een zoekwoordenonderzoek uit voor een volledige website of onderdelen daarvan. We kijken vanuit het oogpunt van zoekmachines, vanuit het oogpunt van de potentiële bezoeker/klant en vanuit oogpunt van de concurrentie. De uitkomsten kunnen vervolgens worden gebruikt om uw webteksten te verbeteren voor een betere vindbaarheid bij zoekmachines. We maken altijd een nulmeting en bekijken op welke positie uw website nu staat. Zodoende kunnen we na ons werk eenvoudig nagaan of uw site in 'ranking' is gestegen. Indien niet, dan gaan we voor u nog meer teksten (her)schrijven. Ons doel is altijd om iedere website in 'ranking' te laten stijgen.

Wij voeren zoekwoordenonderzoeken uit voor alle soorten Nederlandstalige webteksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

seo teksten gratis advies beter ranken in zoekmachines
SEO gecertificeerde schrijvers Nederlands Taalbureau.

 

zie ons blog 'Hoger komen in Google'.

** zie ons blog 'Het belang van een zoekwoordenonderzoek'.


Zoekwoordenonderzoek De werkwijze
Zoekwoordenonderzoek De tarieven

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

 

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met het zoekwoordenonderzoek. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

 

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de door ons gevonden zoekwoorden inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie loopt u geen risico. 

Logo Nederlands Taalbureau.