• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » HERSCHRIJVEN

Herschrijven: teksten inkorten, teksten aanpassen aan de doelgroep, teksten schrijven in eenvoudig Nederlands (B1-niveau).

Als u een nog een stap verder wilt gaan dan het laten redigeren van uw tekst, dan kiest u voor onze dienst herschrijven. Dit is de meest intensieve vorm van tekstredactie. Naast hetgeen we beloven bij de diensten ‘tekstcorrectie’ en ‘redigeren’, kijken we nu tevens naar de regels omtrent eenheid. Soms moet een tekst worden ingekort. Soms is een tekst samengesteld uit teksten van verschillende personen. Soms is een tekst gebrekkig vertaald. Wij zorgen ervoor dat een onsamenhangende tekst drastisch wordt aangepakt, zonder uiteraard uw boodschap te veranderen. Tevens kijken we of de tekst is afgestemd op uw doelgroep. Laat ons ervoor zorgen dat u het juiste publiek bereikt, dat de lezer niet twijfelt over de mate van uw professie en dat uw boodschap goed wordt overgebracht. Laat uw boodschap door ons in een nieuwe, betere jas steken. Investeren in onze ervaren taaldeskundigen verdient zichzelf terug.

 


- We kunnen uw tekst inkorten, zodat deze

sterker wordt of beter past in de opmaak.

 

- We smeden een onsamenhangende tekst tot

één geheel of maken van een gebrekkig vertaald

schrijfwerk een goed lopende, foutloze tekst.

- We kunnen voor u de tekst herschrijven in eenvoudig

Nederlands, zodat u uw lezerspubliek vergroot.

 

- We zetten met behulp van speciale software

uw tekst om naar (taal)niveau B1*.


* SCHRIJVEN IN BEGRIJPELIJKE TAAL (NIVEAU B1)

Eenvoudig Nederlands heet volgens het Common European Framework taalniveau B1. Zo’n 95% van de bevolking kan dit niveau begrijpen. Ook hoger opgeleiden lezen meestal liever prettig toegankelijke, niet al te complexe teksten. Wij kunnen uw tekst omzetten in niveau B1. Zo zorgen wij ervoor dat u een breder publiek bereikt en overtuigt.

Foto met fouten in tekst en de zin 'zoveel woorden die de boodschap vemoorden'.

Wij herschrijven alle soorten Nederlandstalige teksten en werken voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Wij corrigeren: webteksten (ook SEO-proof), manuscripten, zakelijke/informatieve teksten, commerciële/wervende teksten, creatieve teksten, instructieve teksten, juridische teksten, scripties, blogartikelen, nieuwsbrieven, persberichten en meer...