Webteksten laten controleren op spelling en grammatica.

U heeft tijd en energie gestoken in een mooi vormgegeven, informatieve website. Echter, schrijvers en alle spellingcheckers lezen over fouten heen. Kritische lezers of potentiële klanten haken af als uw website spel- en grammaticafouten bevat. Als er onnauwkeurigheid blijkt ten aanzien van taalfouten in uw tekst, dan zullen de meeste mensen ook niet veel vertrouwen hebben in de mate van professionaliteit/de kwaliteit van hetgeen u aanbiedt. Wanneer uw website wordt ontsierd door storende taalfouten, verliest uw boodschap enorm aan kracht. Correct schrijven van webteksten is een vak op zich. Correct schrijven is van groot belang. Investeren in onze ervaren tekstcorrectoren verdient zichzelf terug.

 


Wij controleren en corrigeren uw webtekst op:

 

- spelling;

- grammatica;

- interpunctie;

- consistentie.

We respecteren uw webtekst; de inhoud en vorm blijven onaangetast.

 

We geven u tevens:

 

- gratis lichte tekstredactie van uw webtekst (controle op consistentie).

- naast de gecorrigeerde ('schone') versie, gratis een versie waarin u alle wijzigingen en opmerkingen kunt zien.

- gratis advies.

 

U loopt bij ons geen risico: onze dienst is altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Wij vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; wij garanderen deze ook.

Mocht ons eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan wij opnieuw voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

 

We werken volgens het 'vierogenprincipe' aan het corrigeren van uw webtekst. Zo kijken meerdere paren ogen met een frisse en taalkundige blik naar uw werk. Hierin zijn wij uniek.

 

We werken niet op gevoel, maar corrigeren uw webtekst systematisch volgens het RED-model van Wim Daniëls. We werken daarbij met de nieuwste versie van de Spellingwijzer Onze Taal.

 

We werken in een afgeschermde omgeving en behandelen uw persoonsgegevens en webtekst immer vertrouwelijk. Geheimhouding is vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

 

Elke verandering ins geen verbetering, maar elke verbetering is wel een verandering. Afbeelding Nederlands Taalbureau.

Wij staan voor heldere communicatie. Daarbij horen ook een helder tarief en een duidelijke offerte.

Wij hanteren een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Onze tarieven zijn all-in. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


€ 186,- Voor een kleine website t/m 5 pagina’s (met een maximum van 500 woorden per pagina).

 

€ 311,- Voor een middelgrote website t/m 10 pagina’s (met een maximum van 500 woorden per pagina).

 

Voor een grote website van +10 pagina's geldt een meerprijs van slechts € 29,- voor elke extra webpagina (met een maximum van 500 woorden per pagina).

Al onze tarieven zijn all-in.

 

Voor complexe webteksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

 

Wij berekenen geen administratiekosten.

 

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

 

Bij terugkerende opdrachten hanteren wij speciale, gunstige projectprijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook spoedopdrachten zijn mogelijk. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wij corrigeren alle soorten Nederlandstalige teksten. We werken aan websites voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

 

Tekstcorrectie webteksten Nederlands Taalbureau afbeelding toetstenbord.

1. LEVER UW WEBTEKSTEN AAN

 

Geef aan dat u onze dienst 'tekstcorrectie webteksten' wenst. Kies daarna uit drie mogelijkheden.

Optie A: stuur de links van de door ons te bewerken pagina's(*1) naar

contact@nederlandstaalbureau.nl

of via ons contactformulier.

Optie B: laat ons rechtstreeks in uw (Wordpress-)website werken(*2).

Optie C: stuur uw webteksten in Word(*3) naar

 contact@nederlandstaalbureau.nl 

of upload uw teksten direct via onderstaande button (contactformulier).

 

Geheimhouding(*4) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

 

Hierin vindt u onder andere: 

 

- een duidelijke omschrijving van het project; 

- de oplevertermijn(*5);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie(*6).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw webteksten/website aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

Een voorbeeld van een gecorrigeerde tekst door Nederlands Taalbureau.

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

Hebben we niet direct in uw Wordpress-website gewerkt, dan ontvangt u van ons via mail:

 

1. De nieuwe 'schone' webteksten die u direct kunt gebruiken.

2. Een versie van de nieuwe webteksten, waarin u alle door ons aangebrachte wijzigingen kunt zien.

3. Gratis advies.

 


*1   U kunt ons de links sturen van alle afzonderlijke pagina's die door ons bewerkt moeten worden. U kunt er ook voor kiezen om ons de link van uw bestemmingspagina/homepage te geven, samen met de namen van de andere pagina's op uw site waarmee wij aan de slag moeten.

*2   Wij kunnen ook rechtstreeks uw teksten in Wordpress verbeteren. Een voordeel is dat u direct de verbeterde/geoptimaliseerde tekst ziet. Een nadeel is dat u niet direct kunt zien welke aanpassingen er zijn gedaan. Hoe u ons (als redacteur/editor) kunt laten inloggen op uw site, leest u hier: https://websitesmaken.com/wordpress-inloggen/#Inloggen_in_WordPress. U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk uw wachtwoord aan te passen.

*3   Wij willen graag tekstbestanden in Word (doc of docx) aangeleverd krijgen. U kunt onze aangepaste Word-versie direct gebruiken. Bij een PDF- of ander bestand, kan alleen aangeven worden wat er veranderd moet worden. Vervolgens moet u zelf de wijzigingen doorvoeren in uw eigen bestand. Daar dit voor u omslachtig is en extra tijd vergt, kiezen wij voor tekstbestanden in Word.

Bij grote opdrachten of projecten verspreid over een langere periode, kunnen de werkzaamheden in meerdere onderdelen opgesplitst worden.

*4   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden wij zo wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*5   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw webtekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

*6   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs. Bij minder werk dan verwacht, betaalt u minder dan het afgesproken bedrag.

 


Bij onze dienst 'tekstcorrectie webteksten' zorgen we ervoor dat uw webtekst gegarandeerd foutloos is. Wilt u dat we ook zorgen voor de juiste opmaak van uw website, kies dan voor onze dienst 'correctie & opmaak webteksten'. 

Uw website moet natuurlijk goed gevonden worden en de juiste mensen trekken. Kies voor onze dienst 'zoekwoordenonderzoek & SEO'. Wij helpen u graag hierbij.

In alle gevallen tillen we uw webtekst naar een hoger niveau, waarbij uw verhaal/uw boodschap intact blijft.

 

Logo Nederlands Taalbureau.