• werkt met een team specialisten
  • met kwaliteitsgarantie
  • 24/7 teksten aanleveren
  • gratis advies en gratis kennisbank
  • heldere, all-intarieven
HOME » DIENSTEN » TEKSTREDACTIE

Tekstredactie: het redigeren van teksten omvat het controleren en corrigeren op spelling, grammatica, interpunctie, consistentie, opbouw, stijl en vorm.

Als u een stap verder wilt gaan dan alleen tekstcorrectie, dan kiest u voor onze dienst tekstredactie. Wij redigeren uw tekst, zorgen dat alles in lijn is met de taalregels en dat de beoogde lezers uw tekst kunnen en willen lezen. Een prettig leesbare, goed lopende tekst is uw visitekaartje. U als schrijver kunt bijna onmogelijk uw eigen tekst redigeren. Laat ons ervoor zorgen dat de lezer niet twijfelt over de mate van uw professie en dat uw boodschap goed wordt overgebracht. Het laten redigeren van uw teksten is van groot belang. Investeren in onze ervaren taaldeskundigen verdient zichzelf terug.

 


Wij controleren en corrigeren:

 

- spelling/grammatica/

interpuntie/consistentie;

- opbouw;

- stijl;

- vorm.

We respecteren uw tekst; de inhoud blijft onaangetast.

 

We geven u tevens:

 

- naast de geredigeerde ('schone') versie, een gratis versie waarin u alle wijzigingen en opmerkingen kunt zien.

 

- gratis advies.

U loopt bij ons geen risico: onze dienst tekstredactie is altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Wij vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; wij garanderen deze ook.

 

Mocht ons eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan wij opnieuw voor u aan de slag. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

 

We werken volgens het 'vierogenprincipe' aan het redigeren van uw tekst. Zo kijken meerdere paren ogen met een frisse en taalkundige blik naar uw werk. Hierin zijn wij uniek.

 

We werken niet op gevoel, maar redigeren uw tekst systematisch volgens het RED-model van Wim Daniëls. We werken daarbij met de nieuwste versie van de Spellingwijzer Onze Taal.

 

We werken in een afgeschermde omgeving en behandelen uw persoonsgegevens en tekst immer vertrouwelijk. Geheimhouding is vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

 

Tekstredactie uit laten voeren door Nederlands Taalburau voor heldere, foutloze teksten.

Wij staan voor heldere communicatie. Daarbij horen ook een helder tarief en een duidelijke offerte.

Wij hanteren een vaste totaalprijs waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. Onze tarieven zijn all-in. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 


€ 0,075 per woord

€ 0,065 bij 10.000 +

Onze tarieven zijn all-in.

 

Er geldt een minimum van € 75,-.

 

Voor complexe teksten uit bijvoorbeeld ambtelijke of juridische hoek, hanteren wij geen hoger tarief. Hierin zijn wij uniek.

 

Wij berekenen geen administratiekosten.

 

Altijd inclusief kwaliteitsgarantie.

 

Bij terugkerende opdrachten of zeer lange teksten, zoals manuscripten of handleidingen, hanteren wij speciale, gunstige projectprijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Ook spoedopdrachten zijn mogelijk. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Wij redigeren alle soorten Nederlandstalige teksten en werken voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. In ons team combineren wij de taalkennis van mensen uit verschillende disciplines om de hoogst haalbare kwaliteit te behalen.

Wij corrigeren: webteksten (ook SEO-proof), manuscripten, zakelijke/informatieve teksten, commerciële/wervende teksten, creatieve teksten, instructieve teksten, juridische teksten, scripties, blogartikelen, nieuwsbrieven, persberichten en meer...

 

Op de pagina tekstredactie een boomschors met uitgekerfde letters door elkaar.

1. LEVER UW TEKST AAN

Geef aan dat u onze dienst 'tekstredactie' wenst. Kies daarna uit twee mogelijkheden.

Optie A: stuur uw teksten in Word(*1) naar:

contact@nederlandstaalbureau.nl.

Optie B: upload uw teksten in Word(*1) direct via onderstaande button (contactformulier).

Geheimhouding(*2) is immer onderdeel van de opdracht.

 

2. ONTVANG ONZE MAIL

 

Hierin vindt u onder andere: 

 

- een duidelijke omschrijving van het project;

- de oplevertermijn(*3);

- een vrijblijvende offerte met kwaliteitsgarantie (*4).

 

3. GEEF AKKOORD OP DE OFFERTE EN LEUN ACHTEROVER

 

Laat ons het werk doen. We gaan met uw tekst aan de slag, ook in de avonduren indien nodig.

 

Een voorbeeld van een gecorrigeerde tekst door Nederlands Taalbureau.

4. ONTVANG HET EINDRESULTAAT

 

Via mail ontvangt u van ons:

 

1. De nieuwe, 'schone' tekst die u direct kunt gebruiken.

2. Een versie van de nieuwe tekst, waarin u alle door ons aangebrachte wijzigingen kunt zien.

3. Gratis advies.

 


*1   Wij willen graag tekstbestanden in Word (doc of docx) aangeleverd krijgen. U kunt onze aangepaste Word-versie direct gebruiken. Bij een PDF- of ander bestand, kan alleen aangeven worden wat er veranderd moet worden. Vervolgens moet u zelf de wijzigingen doorvoeren in uw eigen bestand. Daar dit voor u omslachtig is en extra tijd vergt, kiezen wij voor tekstbestanden in Word.

Bij grote opdrachten of projecten verspreid over een langere periode, kunnen de werkzaamheden in meerdere onderdelen opgesplitst worden.

*2   Wij hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Privacy vinden wij zo wezenlijk, dat u bij ons onder 'portfolio' geen namen zult aantreffen. We dwepen nimmer met uw (bedrijfs)naam, voor welke doeleinden dan ook. Tevens is geheimhouding van al uw aangeleverde teksten vanzelfsprekend onderdeel van de opdracht.

*3   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren aan uw opdracht. We hanteren hierbij een opslag van 50% op het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

*4   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Dit is mogelijk, omdat u bij ons vooraf betaalt. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. Wij staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs. Bij minder werk dan verwacht, betaalt u minder dan het afgesproken bedrag.

 


Bij het onze dienst 'tekstredactie' zorgen we ervoor dat uw tekst niet alleen gegarandeerd foutloos is, maar ook een goede, heldere indeling kent.

Wilt u alleen uw tekst laten laten corrigeren op fouten in spelling, grammatica en interpunctie, kies dan voor onze goedkopere dienst 'tekstcorrectie'. 

Wilt u nog een stap verder dan tekstcorrectie, kies dan voor onze dienst 'herschrijven'. We steken dan uw tekst in een totaal nieuwe, betere jas. 

 

Logo Nederlands Taalbureau.