Professioneel teksten laten vertalen: ervaren, academisch geschoolde vertalers vertalen bij ons vanuit of naar alle wereldtalen.

Een goed vertaalde tekst is een tekst waarbij u niet kunt zien dat het om een vertaling gaat. Vertalen is een vak apart.


Een goede vertaler heeft vakspecifieke kennis, kent uw doelgroep en kent de cultuur van het land van de taal waarin vertaald moet worden. Zo is bijvoorbeeld de Duitse en (Brits-)Engelse schrijfwijze wat formeler dan de onze. In ons team werken twee leden aan vertalingen vanuit of naar het Duits en vanuit of naar het Engels. Ouderwets vakmanschap wordt door ons gecombineerd met de modernste technologie.

Nederlands Taalbureau vertaalt alles, op de taal der liefde na.

Wij werken volgens het 'vierogenprincipe', zodat er altijd meerdere mensen met frisse en neutrale blik naar uw vertaling kijken.

 

Wenst u een vertaling vanuit of naar een andere taal dan Duits of Engels, heeft u een spoedopdracht of wenst u een vertaling door een beëdigd vertaler? Ook dan helpen wij u graag verder; wij werken samen met Van Dale Vertaalbureau.

 

Onze in-house vertaalsters vertalen vanuit en naar het Engels & Duits. In-house vertalen we in principe alle soorten (web)teksten en werken we voor particulieren, bedrijven, de publieke sector en non-profitorganisaties. Onze vertalers buitenshuis bedienen alleen de zakelijke markt. 

tekst laten vertalen engels duits nederlands
vertalen door beedigde vertalers
kwaliteitsgarantie geheimhouding vertalen met zekerheid

Tekst vertalen De werkwijze
Tekst vertalen De tarieven

*1   We hebben flink geïnvesteerd in een voor u veilige, betrouwbare en afgeschermde werkomgeving. We werken immer conform AVG. Geheimhouding is altijd onderdeel van de opdracht.

*2   Bij normale drukte gaan we direct, of zo snel mogelijk na akkoord, aan de slag met uw tekst. We geven duidelijk aan wanneer we denken klaar te kunnen zijn met de opdracht. Heeft uw opdracht haast, dan krijgt uw opdracht voorrang. We werken bij spoed ook in de avonduren voor u.

*3   Onze diensten zijn altijd inclusief kwaliteitsgarantie. Mocht het eindproduct onverhoopt niet voldoen, dan gaan we opnieuw voor u aan de slag (zie onze algemene voorwaarden). Bij ons kunt u bij levering direct de teksten/het eindproduct inzetten. Door onze kwaliteitsgarantie (of het kwaliteitscertificaat van Van Dale) loopt u geen risico. We staan voor heldere communicatie: al onze tarieven zijn all-in en u betaalt nooit meer dan de in de offerte gemelde totaalprijs.

Logo Nederlands Taalbureau.
Nederlands Taalbureau werkt samen met Van Dale Vertalingen.